Afnemer

BRENGT ECHTE
PRODUCTEN DICHTBIJ

Eén compleet assortiment van lokale en regionale producten eenvoudig in huis.

De kracht van een compleet assortiment lekkere lokale producten in combinatie met verkoop en distributie via Friese Ambassade is de oplossing voor afnemers.

Alleen ambachtelijk, bereide producten, veelal volgens traditioneel recept, komen in aanmerking. Door zorgvuldige selectie, eigen verkoopondersteuning en distributie van de lekkerste producten uit de eigen streek krijgen afnemers via Friese ambassade eenvoudig en gemakkelijk de beschikking over een mooie aanvulling op het assortiment.

Voordelen afnemers:

  • Onderscheidend: Het gezamenlijk aanbieden van lokale en regionale producten geeft afnemers de mogelijkheid zich te onderscheiden door unieke, ambachtelijke producten aan te bieden die vaak volgens traditionele recepten zijn bereid.
  • Eén aanspreekpunt: Het hebben van één aanspreekpunt voor marketing, inkoop, logistiek en distributie vereenvoudigt de communicatie en operationele aspecten voor afnemers. Dit kan de efficiëntie verhogen en het logistieke proces stroomlijnen.
  • Digitaal Bestelgemak: Friese ambassade maakt gebruik van een digitaal bestelsysteem voor afnemers dit zorgt voor snelle en gemakkelijke leveringen.