Concepten

Eigen merkconcepten

Lokale en regionale producten zijn meestal een verzameling allerlei uiteenlopende producten zonder enige onderlinge samenhang. Door een compleet assortiment herkenbaar te maken in de schappen, zorgt Friese ambassade voor een eigen uitstraling door een eigen merkconcept te introduceren.

KlasseLokaal

Producten van lokale klasse, is een sterk merkconcept waaronder het assortiment van Friese ambassade in winkels wordt aangeboden.

De naam Klasse Lokaal is heel geschikt voor de promotie van lokale en regionale producten naar consumenten.  Voor supermarkten en detailhandel (speciaalzaken en landwinkels) wordt gekeken naar een duidelijke schapinrichting waarbij de voorkeur uitgaat naar de meest efficiënte en herkenbare inrichting voor supermarkten die makkelijk aansluit op de bestaande schapruimte.

Bij speciaalzaken en landwinkels zijn meestal meer mogelijkheden voor presentatie en daar kun je dan ook iets meer uitpakken aansluitend bij de stijl van die winkels. Klasse Lokaal kan ook in deze winkels een mooi aanvulling zijn op het bestaande assortiment.

Echt ut Fryslân

Waar KlasseLokaal het nationale merk gericht op consumenten wordt, kun je hierbij regionaal nog extra betekenis aan toevoegen door Echt uit… toe te voegen. In Friesland gebeurt dit al bij alle producten die in Friesland worden geproduceerd. Het grote voordeel hiervan dat je dit zowel op provinciaal of streekniveau kan gebruiken.

Echt uut Grunn!, Echt uit de Gelders Vallei, etc. 

B!zonder

Geschenken uit de streek. B!zonder biedt cadeau pakketten, kerstpakketten en relatiegeschenken vol met authentieke ambachtelijke regionale producten van bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen en hun producten met passie bereiden. Een cadeaupakket, relatiegeschenk of een kerstpakket kan geheel naar uw specifieke wensen worden samengesteld.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

Neem contact op of ga naar www.bizonder.shop en BESTEL één van onze pakketten.