Beurs Friese Ambassade

Dinsdag 16 januari, Feanplaza Heerenveen

De Friese Ambassade wil je graag uitnodigen voor een uniek evenement waar lokale afnemers hun echte regionale producten presenteren.

Op dinsdag 16 januari organiseert de Friese Ambassade een beurs met als doel het breder beschikbaar maken van lokale producten voor retail en speciaalzaken zoals die van jou. Deze beurs biedt een uitgelezen kans om in contact te komen met leveranciers van hoogwaardige, authentieke producten uit onze regio. Als eigenaar/ondernemer van een levensmiddelen- of speciaalzaak begrijp je ongetwijfeld het belang van het aanbieden van lokale producten aan jouw klanten.

Consumenten zijn steeds meer op zoek naar authentieke, duurzame en lokaal geproduceerde voedingsmiddelen. De beurs zal je helpen om jouw assortiment te verrijken met kwaliteitsproducten die bijdragen aan het versterken van jouw merk en het aantrekken van nieuwe klanten. Tijdens de beurs krijg je de gelegenheid om direct in gesprek te gaan met lokale producenten en hun producten te proeven en ervaren. Als ondernemer zoek je naar het gemak van een compleet assortiment, dat te bestellen is via één inkoopkanaal via een modern digitaal bestelsysteem. Wij geloven dat jouw aanwezigheid op dit evenement enorm waardevol kan zijn voor jouw bedrijf. Daarom nodigen wij je/jullie van harte uit op deze beursdag van de Friese Ambassade.

Wanneer: Dinsdag 16 januari

Tijd: 13:00 uur – 21:00 uur

Waar: Feanplaza (Abe Lenstra stadion / Ingang G) Heerenveen